Onze naam
Al eeuwen lang worden onze dijken bekleed met basaltblokken. Basalt is een vulkanisch gesteente en behoort tot hardste, meest compacte en duurzame steensoorten ter wereld. Door de kenmerkende zeshoekige vorm zijn basaltzuilen als een puzzel in te passen en door onregelmatigheden langs de zuil ontstaat een sterk onderling verband. Deze unieke eigenschappen maken Basalt uitermate geschikt om als waterkering te dienen en het land doeltreffend te beschermen tegen overstromingen. Want eenmaal op hun plek kan niets de harde basaltblokken van hun plaats krijgen.

Basaltzuilen hebben altijd de beschermende
taak gehad om de zee te weerstaan…

Sterk, effectief en de perfecte bescherming. Dat is wat u van Basalt Bewindvoering en Inkomensbeheer mag verwachten. Wij bieden u uitstekende bescherming van uw financiën.

Ons Team
Basalt bewindvoering en Inkomensbeheer bestaat uit een team van 2 bewindvoerders: Sander Huiskamp en Patricia Feiken. Zij worden ondersteund door Marit Zwaans en Daniël Sijtsma.

Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om die mensen, die het moeilijk hebben in de huidige maatschappij, te ondersteunen om financieel gezond te worden en te blijven. Voor meer achtergrondinformatie over ons kijk op onze linkedin profielen:

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Sander Huiskamp

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de diensten van Basalt? Neem gerust contact met ons op.